Follow Us @soratemplates

perjantai 2. kesäkuuta 2017

HILJAISUUS

Pahoittelut suuuuresta hiljaisuudesta täällä...olen kokenut/ollut monessa paikassa kuluneiden viikkojen aikana...mutta koitan nyt näin LOMALLA panostaa kirjoittamiseen, sillä kaikkea mahtavaa olisi kesälle suunnitteilla :)

Päiväkotiharjoittelu: Joo elikkä harkkani päiväkodissa loppui viikko ennen Vappua ja sen jälkeen olinkin viikon sitten vielä koulussa. Harjoitelu meni kaiken kaikkiaan toooosi hyvin ja sain paljon hyvää palautetta. Toivon mukaan pääsisin uudestaan päiväkotiin joku päivä ihan töihin. 

Viikonloppu Tukholmassa: Harjoittelusta suoraan siirryinkin Siljan terminaaliin ja suuntasin Ruotsiin. Ruotsissa näin kaveriani Ainaa, johon tutustuin vuosi sitten kesällä Tukholmassa. Kävin Ainan kanssa katsomassa (todella surullisen nähtävyyden) terrori-iskun jäljiltä olevaa Ålensia, sekä Kungsträgårdenilla kirsikanpuita, mitkä sattuivat olemaan juuri ihanan vaaleanpunaisia. En siis ole koskaan niitä aikaisemmin nähnytkään tuollaisina. 
Tälläiselta puitso näyttää parhaimmillaan...:)
Muisto seinä kaikista iskun jäljistä :( 
Kuntoutumisen harjoittelu: Tämä harjoittelu loppui sitten tänään, ja alkoi juuri Vapun jälkeen. Tästä harjoittelupaikasta sen verran, että tiedot paikasta olivat ihan väärät (sanottiin ihan muuta mitä se todellisuudessa oli), mutta en yhtäään valita. Niin ihana paikka, että rakastuin siihen täysin. Paikka siis oli Kirkkonummella kehitysvammaisten yksikkö. Todella herttaisia ihmisiä kaikki ja hekin tykästyivät minuun, Sain kiitettävän arvosanan ja samalla mahdollistui minulle sieltä keikkaluontoinen työpaikka! Olen todella kiitollinen kaikille ihanille kolleegoille, ketkä haluavat ja mahdollistivat minulle mahdollisuuden jatkaa heidän kanssaan, kiitos <3
Harjoittelupaikka oli keskellä metsää (ei sentään tämä), niin mielestäni se toi enemmän boostia kun sai olla suoraan luonnon helmassa.
Kesäduuni: Olen myös tässä hiljaisuudessa saanut kesätyön, mistä en kauheasti tule kertomaan, koska pidän heidän henkilöllisyydet piilossa kenen kanssa tulen olemaan kesän. Tulen siis olemaan lapsenvahtina kahdelle lapselle kesäkuun ajan. Työnkuva on pääasiassa samaa mitä päiväkodissakin, mutta hoito tapahtuu kotona. Työ kestää heinäkuun alkuun asti, jonka jälkeen luultavasti tulen pitämään jonkun aikaa vapaata. 

Palatakseni näihin "rankkoihin" viikkoihin on myös mahtunut todella paljon ihania asioita, mistä varmasti kuulette/näette myöhemmin. Palaan kesäkuun puolivälissä viimeistään takasin, kuvien ja kertomuksien kanssa. 
Matkailua kesällä tulee taatusti tapahtumaan...:)
- Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti