Follow Us @soratemplates

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Åbo


Moikka taas, 
Ihana viikonloppu takana, ihanassa seurassa. Olin siis Turussa, kerhonohjaaja palkkiomatkalla lauantain ja sunnuntain. Ensiksi täytyy myöntää, että en ole aikasemmin ollut Turussa, muutakuin läpiajomatkalla, joten koko kaupunki oli minulle aivan uusi. Ihana kaupunki, suosittelen! Varmasti suuntaan sinne vielä syksyllä uudestaan, moikkamaan kavereita, ketä tulen tapaamaan kesän aikana :)

Lauantaina lähdimme ajelemaan Turkua kohti yhteiskuljetuksella, ja onneksi matka kesti sen reilut pari tuntia ainostaan (Vuosi sitten, olimme palkkiomatkalla Kajaanissa, joten matka oli erittäin lyhyt). Turkuun saapuessa kävimme haukkamassa lounasta RAXissa ja pääsimme myös kiertelmään kaupunkiin hetkeksi. Kävimme myös Megazonessa, mitä olen myös pelannut täällä Helsingissä, erittäin hauskaa isolla porukalla. Illalla myös nautimme kylpylästä, ja hyvästä ruoasta. Täydellinen päivä!

Sunnuntaina heräilimme rauhassa ja aloimme jo puolenpäivän aikaan suuntaamaan takaisin Espooseen. Matkalla pysähdyimme vielä syömään ABClle ja myös luonnontieteiseen puutarhaaan. Paluumatka sujui hyvin, ja samalla vähän haikeaa, koska luultavasti en tule jatkamaan kerhon vetämistä enään syksyllä opiskelujeni takia, joten tuo mahtava porukka pitää jättää. Onneksi sosiaalinen media, pitää yhteydet kasassa :)

Tässä vielä kuvia meidän upeasta reissusta, enjoy! (Pahoittelut kuvien laadusta, lupaan alkaa kuljettaa kameraa mukana, niin saatte parempi laatuisia)












Palaaan ensiviikon alussa jälleen asiaaan! Hyvää äitienpäivää kaikille upeille äideille!
-Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti