Follow Us @soratemplates

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Pakkaaminen

Heips,
Täällä voidaan jo paaaaljon paremmin, vaikka torstaina näytti siltä, että tukala olo ei milläään lopu ja perjataina vietinkin vielä päivän Jorvissa erilaisissa tutkimuksissa (verikokeissa ja mangeettikuvauksessa), mutta mikään ei selittänyt tätä kauheaa oloa. Onneksi nyt vaikuttaa siltä, että, kaikki olisi loppunut ja ooon alkanut taas syömään normaalisti ja tuntuu jopa ihan hyvältä.

Ja tämä kaikki selittää sen että tää tyttö on kohta lähdössä. Mä lähen sinne siis jo huomenna maanantaina ja päätin siitä itseasiassa pari tuntia sitten, mutta hyvillä mielillä sinne nyt (vihdoin) menen!

Tässä nyt kuva, siitä mitä pakkaan mukaan, ja mitä ostan sieltä sitten. Pyrin aina tekemään listan, mitä pakkaan, koska muuten joku asia voi jäädä, mitä todella tarvitsee, eikä tarvi metsästää uutta sen takia....toivotaan, että kaikki on mitä tarvitsen! :D
Avaa asetukset napsauttamalla
Tässä ei oo kaikki vielä, mutta melkein :D

Saatte vapaasti ehdottaa, mitä otan vielä mukaan, mikäli multa tosta listalta puuttuu, mutta ostan kuitenkin kaikki pesutarvikkeet vasta Ruotsista, koska ne vievät turhaa tilaa/painoa laukusta (viimeksi lähtiessäni Ruotissa ne jäivät sinne, ylipainon takia :D), ja ne ovat siellä samoja, mitä täällä joten väliäkö sillä mistä ne on ;)

Mutta, eipä tässä kai muuta tällä kertaa...Palaan asiaaan kun olen saanut majoittettua itseni Brommaan ja saamaan kaikki tavarani paikoilleen, niin kirjoittelen sitten teille uudestaan vähän tarkemmin, mitä kaikkea tulen siellä tarkalleenottaen tekemään :)
- Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti