Follow Us @soratemplates

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Mietteitä?!

Moroo,
Tässä tylsyyden aikana, aloin oikeasti miettimään, miksi kirjotan blogia ja kenelle suuntaan nämä tekstit. Kirjoitanko, että saisin paremman puolen minusta työpaikkahauissa, vai siksi, että kerron vaan mitä elämässäni tapahtuu. En pidä tätä erityisenä "harrastuksena" tai kirjoita asioita vain siksi, että tämä blogini ei kuole.
Synkyän päivän pelastus
Pyrin tietenkin pitämään täällä jonkunlaisen yhteyden lukiojihin, mutta silti välillä tuntuu, että ei ole sanottavaa, tai kerrottavaa, muutakun jotain pakollisesti. Haluan kuitenkin kirjoittaa tänne, mutta mietin myös että ketkä oikeasti tätä lukevat, ja miksi (saa kirjoittaa vapaasti kommenteihin, mitä mieltä oot, ja ehdottaa mitä haluat mahd lukea).

Kirjallisesti en ole lahjakas, joten pahoittelut, mikäli tekstin aiheet menevät ristiinrastiin tai tulee samassa tekstissä erilaisia ristiriitoja...pyrin saamaan asiani ilmi, vaikka ne kiertäisivätkin pidemmän kaavan kautta.
...selailin kuvia, ja yhtäkkiä iski kauhea matkauume...:(
Myös mietin, että kannattaisko mun pitää tätä tietyllä teemalla aina (ruoka, matkustaminen, oma elämä tms.) jolloin täällä olisi jonkin sortin tarkoitus, ja myös saisi esille sen, mitä oikeasti tykkään tehdä ja kirjoittaa...
Onneksi täällä mulla on kavereita, kellä ideiota riittää, joten kyllä saan teille jotain raapustettua :) Suuntaankin tästä nytten suihkuun, joten pitäkää hyvä päivä ja palataan asiaan niin pian kuin vaan mahdollista.
-Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti